2023 - Oktober
Efter en strålande inledning och att i de 10 första racen vara på pallen samtliga gånger och få kliva överst inte mindre än 6 gånger ledde Philip serien inför finalen på Falkenbergs motorbana. Trots en krånglande bil lyckades Philip säkra vinsten i serien och tar hem totalsegern i Volvocupen 2023. En mycket imponerande säsong där Philip påvisat en stor säkerhet och trygghet i körningen. Det visar verkligen att våra ledord " Vi tror på att glädje ger framgång och att det skall vara roligt att bli framgångsrik." fungerar.
Förutom segern i Volvocupen blir Philip även förbundsmästare i Västra Bilsportförbundet.

Stort grattis till segrarna och stort tack till alla sponsorer!
6VC230930-208jpg


2022- september
Säsongen -22 avslutades på Kinnekulle med två spännande race. Philip kvalade in på en tredjeplats till första racet. Med en fin start tog han snabbt hand om 2:a platsen som behölls ända in i mål. Med näst snabbaste tid i första racet blev det startruta 2 i det andra racet. Philip fick, bokstavligt talat, en flygande start och var först ut ur kvarnkurvan. En position som han försvarade i många varv. Ett litet misstag på tv-krönet ledde till att Philip blev omkörd. Med en finfin utgång på raksträckan lyckades Philip återta 1:a platsen. På sista varvet, i sista kurvan bjöd Philip in till en kamp på upploppet som tyvärr förlorades med minsta möjliga marginal.

Med 8 pallplatser på 12 race summeras säsongen med glädje och stolthet och långt över förväntan under debutåret i Volvocupen. Philip blev totalt 2:a i serietabellen och fick även 2:a pris i Västra Bilsportförbundet sammanställning över säsongen.
6VC220903-196jpg


2020-06-05

Äntligen verkar säsongen komma igång efter ett oväntat långt uppehåll p.g.a corona. Kolla gärna in bilderna på nylackade bilen och vår nya motor! Bilen har fått mycket omsorg i vinter och nu vill vi komma igång. Tack till våra sponsorer! och medhjälpare!2019-11-01

Säsongen 2019 har avslutats och sammanfattningsvis är det en lyckad debutsäsong för Philip. Första tävling på Mantorp var en stor överraskning efter en trevande start. Första tävlingen, ny bana som vi aldrig tidigare provat och lite nervositet på det. Efter en trevande inledning avslutades helgen med en mycket välförtjänt placering.

Kommande tävlingar i Kinnekulle och Falkenberg avhandlades på ett förtjänstfullt sätt och Philip höll länge en placering på den övre halvan av serietabellen. Dessvärre skulle en mindre fadäs inträffa på Gälleråsen vilket gjorde att vi missade den påföljande finalen i Kinnekulle samt den efterlängtade sponsorhelgen... Men det kommer ett  nytt år efter 2019 nämligen 2020:) Då är vi tillbaka med nya friska tag. Med en bil som skall uppdateras under vintern.

Mottot som vi utvecklat under säsongen är att det sista heatet under varje helg skall vara det heat där vi kör som bäst. Det visar på utveckling och att vi har roligt. Det är det viktigaste för oss.3RJ190714-218JPG 

Vi vill tacka de som hjälp och stöttat oss under 2019: Specialfälgar, Praktiska gymnasiet i Borås och Mölndals Däckservice.

--------------------------------------------------------------------------------------


IMG_1432JPG2018-11-08


Idag har bilen lämnats till Praktiska gymnasiet i Borås. Tillsammans med ett gott team på skolan skall bilen förberedas inför nästa säsong.

---------------------------

2018 års säsong närmar sig sitt slut. Gokart skall bytas mot banracing i full skala. Renault Junior Cup ställs siktet in på för 2019 och bilen är på plats, förberedelserna är många och några testdagar kommer hinnas med innan banorna stänger för i år. Vintern får ägnas åt att längta och träna både fysiskt och praktiskt.